KONTAKTA OSS!

Chefen

Alexander Kassberg är producent i studion tillsammans med Robin. Han är också chefen, och förutom Maggan är det han funnits längst i lokalen. Alex har varit lärare i musikproduktion vid Studio Blue, och gör undergångstechno när han inte är på Pretty. Alex favoritljud just nu är Screams 3: Man, Gut-wrenching Scream And Fall Into Distance.

[ Alex mobil: +46 (0)70 482 54 46 ]
[ alex@prettyproduction.com ]


Gurun

Det var Margareta Andersson som grundade Pretty för att producera radioreklam en gång i urtiden. Nu för tiden lägger hon sitt krut på moderbolaget Lexter, men finns kvar i kulisserna som ljudguru i Pretty. Maggans favoritljud just nu är ljudet av skånska lövgrodor.

[ Maggans mobil: +46 (0)70 731 51 34 ]
[ maggan@prettyproduction.com ]

Producenten

Robin Carlheim är producent i studion tillsammans med Alex. Han briljerar i det mesta som gäller ljudproduktion, och är exceptionellt bra på att göra glittriga ljudeffekter och harmoniska små pluppande ljud. När Robin inte gör ljud på Pretty Production så spelar han bas i ett psykedeliskt popband. Robins favoritljud just nu är ljudet av gamla fjäderreverb.

[ Robins mobil: +46 (0)73 268 11 77 ]
[ robin@prettyproduction.com ]


Copywriters, översättare, låtskrivare, producenter, filmare med flera

Olika uppdrag kräver olika resurser och kompetenser. Vi handplockar en arbetsgrupp för varje enskilt projekt, och jobbar tätt ihop med skickliga frilansare i alla projekt där det behövs. Från små ljudläggningsprojekt till omfattande uppdrag på massor av språk: vi fixar resurserna. 


 
Voff! –Tore